Geld lenen zonder BKR toetsing

geld lenen zonder bkr toetsing

Er is bij iedereen wel eens een moment dat er behoefte is aan geld lenen zonder BKR toetsing voor het aanvragen van een klein bedrag. Bij sommige geldverstrekkers is dit zeker mogelijk. Of dat altijd binnen 10 minuten is, dat is afhankelijk van een aantal factoren. Ik zal proberen uit te leggen hoe u op de meest snelle manier geld op uw rekening kunt hebben. Zorg er voor dat u om te beginnen aan alle voorwaarden voldoet. Voor geld lenen zonder bkr kunt u de rest van het artikel lezen, hierin wordt helder uitgelegd welke stappen u moet nemen om dit zo snel mogelijk te doen. U kunt nog aardig op de kosten besparen door goed te kijken welke kosten er in rekening worden gebracht.

Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Voor diegenen die een negatieve bkr registratie hebben is het dus zeker wel mogelijk voor geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten. Een nadeel is dat wanneer u het geleende geld supersnel op uw rekening wilt u hiervoor vaak wel extra kosten moet betalen, dus afhankelijk van de behoefte om het geld erg snel op de rekening te krijgen zou u er ook voor kunnen kiezen om het normale traject te kiezen. Dit kan dan wel enkele dagen duren, maar u bent er dan verzekerd van dat u niet veel extra kosten betaalt.

Welke bedragen kan ik lenen

Dat is afhankelijk van het feit of u een eerste keer aanvraag doet, of dit al eerder gedaan hebt. Ik zal er van uit gaan dat het een eerste aanvraag betreft. De aanbieders van een minilening hanteren verschillende bedragen die u een eerste keer kunt krijgen. Bij de één is dit 200 euro en bij de ander is dit het dubbele, 400 euro. Feit blijft dat er bij een eerste aanvraag altijd een maximum is. Heeft u uw minilening netjes afgelost dan kunt u vervolgens de maximum bedragen lenen, dat is 800 euro bij de één en 1500 euro bij de ander. Kiest u voor het bedrag van 600 euro dan kunt u kiezen of u dit in 15- of in 30 dagen wil terugbetalen. Neemt u 1500 euro dan is er meer keus, 15, 30, 45, of 62 dagen.

Verzekering

Er zijn ook bedrijven die een minilening verstrekken waarbij u óf iemand moet hebben die borg voor u staat, óf u moet een extra verzekering afsluiten om er voor te zorgen dat het bedrijf altijd zijn geld terug krijgt, ook als u niet betaalt. Zo´n verzekering voor een minilening is niet goedkoop, maar het is een ieder zijn eigen afweging of de kosten te hoog zijn om snel een minilening af te sluiten.

Negatieve BKR registratie

Heeft u een negatieve BKR registratie, dan kunt u eventueel de gegevens opvragen om na te kunnen kijken of het wel klopt wat er over u is geregistreerd, bent u het er niet mee eens of kloppen de gegevens niet dan kan daar bezwaar tegen worden gemaakt. Heeft u gelijk, dan worden de gegevens die niet juist zijn gecorrigeerd. Niet alle achterstanden worden bij het BKR geregistreerd, zo is een achterstand met uw mobiele telefoon niet bekend bij het BKR. Ook een zakelijk krediet wordt er niet aangemeld.

Welke minilening is beter

Dat ligt er maar net aan hoe snel u geld op de rekening wilt hebben en wat het maximum bedrag is wat u wilt lenen. Heeft u een paar dagen de tijd en niet meer nodig dan 600 euro, dan kunt u kiezen voor optie 2 op de speciale minilening aanvragen pagina. Eventuele kosten zijn optioneel en hoeven alleen maar te worden gemaakt als u heel snel uw geld op je rekening wil. U betaalt natuurlijk wel gewoon de rente die wordt berekend.

Maximaal 800 euro

Wilt u maximaal 800 euro lenen met een eerste aanvraag van maximaal 400 euro kies dan voor optie 1. Bij deze minilening dient u echter wel een verplichte garantverzekering afsluiten als u niet iemand heeft die borg voor staat. De kosten hiervoor zijn aanzienlijk. Bij deze aanbieder heeft u echter wel snel het geld binnen, na goedkeuring wordt het dezelfde dag overgemaakt.

Waarom kan ik geld lenen zonder bkr

U kunt bij de aanbieders van een minilening geld lenen zonder bkr om de simpele reden dat er niet getoetst wordt. Een reden om dit niet te doen is vanwege het feit dat hier hoge kosten aan verbonden zijn. Een andere reden is dat met deze oplossing ook mensen met een betalingsachterstand gebruik kunnen maken van een lening. Weliswaar een beperkt bedrag, maar voor velen een uitkomst. Een toetsing bij het bkr is niet verplicht maar wordt door geldverstrekkers die grote bedragen uitlenen altijd gedaan. Hierbij moet je denken aan het aanvragen van een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, een hypotheek of het aanvragen van een creditcard.

Heb ik mijn lening dan ook binnen 10 minuten binnen

Uw aanvraag wordt snel bekeken en als de papieren in orde zijn dan wordt binnen 10 minuten het geld naar u overgemaakt. Als u dezelfde bank heeft als waar de lening van wordt overgemaakt dan heeft u dit op hetzelfde moment binnen, maar in ieder geval binnen 10 minuten. De volgende banken worden gebruikt: ABN AMRO, ING, ASN, Knab, Rabobank en de SNS bank. Heeft u hier dan een rekening dan wordt uw lening ´live´ bijgeschreven op uw eigen rekening.